Elveszett adatok visszaállítása

Adatok visszaállítása merevlemezről:
Szoftveres hiba esetén: 10.000 Ft
Bárkivel megeshet, hogy véletlenül kitöröl egy fontos mappát vagy leformáz egy meghajtót, amin rajta maradtak a családi fotók vagy munkaanyagok. Az is előfordulhat, hogy egy olyasmi hibaüzenetet kapunk, hogy “A meghajtót használat előtt formázni kell.” Ezekben az helyzetekben nem kell pánikba esni, mert van megoldás. Az esetek többségében maradéktalanul helyre lehet állítani minden adatunkat. A legfontosabb az, hogy amint észleltük az adatvesztést vagy a hibát, ne dolgozzunk tovább gépen, kapcsoljuk ki! Az adatok helyreállítása a méretüktől függően, több óra hossza vagy akár nap is lehet. Ezért a munka idejére elszállítom a merevlemezt és a helyreállított fájlokkal viszem vissza Önnek.

Hardveres hiba esetén: 20.000 Ft + a donor merevlemez ára, ha szükséges
Ha a merevlemez a szokásostól eltérő hangokat ad ki (pl. kattog) vagy épp fel sem pörög, akkor valószínűleg hardveres hibával állunk szemben. Az ilyen jellegű problémák esetében az adatmentés sokkal körülményesebb és nagyobb szakértelmet igényel, így a munkadíj is több. Ezenkívül előfordulhat, hogy szükség van egy azonos típusú merevlemezre, amit donorként használunk az adatok helyreállításához.

Adatok visszaállítása adathordozóról (pendrive, memóriakártya): 5000 Ft
Ugyanaz a helyzet, mint a merevlemez esetében. Ne dolgozzunk tovább az adathordozón, vegyük ki a gépből! Minden további művelet csökkenti a sikeres adatmentés esélyét.A képen merevlemezek, pendirve-ok és memóriakártyák láthatók.

Az adatmentést sikerdíjas rendszerben végzem. Tehát csak akkor kell fizetni, ha az adatok helyreállítása sikeres volt!

Rendszeres adatmentés beállítása: 2000 Ft
Ha tudjuk, hogy egy meghajtónkon lévő adatok elvesztése fájdalmas lenne, akkor a legjobb, ha biztosra megyünk és rendszeres adatmentéssel védekezünk a kellemetlen helyzet ellen. A rendszeres adatmentés a beállítás után automatikusan fog történni az Ön által kívánt időközönként.

Adatok visszaállítása biztonsági mentésből: 3000 Ft
Ha készült biztonsági mentés az elveszett adatokról, akkor a visszaállításuk viszonylag egyszerűbb lesz, így természetesen olcsóbb is.