Szerviz

Probléma van a számítógéppel? Lassú, lefagy, váratlanul újraindul vagy épp be sem kapcsol? Hívjon és én házhoz megyek, így Ön megspórolja a kábelekkel való bajlódást, a cipekedést és a gép szállításával töltött időt. Egy szakszervizben könnyen előfordulhat, hogy zavarban érzi magát, mert a szerelő nem fogalmaz világosan. A számítógépe átvizsgálása után érthető és részletes tájékoztatást adok a hibáról és a lehetséges megoldásokról. Ha bizonytalan a döntésben, segítek megtalálni a lehető legjobb megoldást. Asztali számítógépek és laptopok javítását egyaránt vállalom. Ha a hiba olyan jellegű, amit nem áll módomban megjavítani, akkor abban is segítek, hogy hova forduljon.A képen egy multiméter látható használat közben.

Hibafeltárás: 3000 Ft
Csak akkor kell fizetni, ha nem kéri a javítást!

Otthoni szerviz: 3000 Ft
Ha a hiba mértéke és jellege megengedi, hogy helyben dolgozzak, akkor a javítást elvégzem az otthonában. Így egy perccel sem kell tovább nélkülöznie a gépét a szükségesnél. A javítás időtartama maximum 1 óra.

Szoftveres javítás: 6000 Ft
Komolyabb szoftveres hiba esetén,aminek a megoldása több óra hossza (extrém esetben több nap) is lehet, elszállítom a gépet. Így kényelmesebb, gyorsabb és hatékonyabb a javítás és az Ön idejét sem rabolom.

Hardveres javítás: 8000 Ft + az alkatrészek ára
Tünetektől függően, nem mindig lehet azonnal, egyértelműen megállapítani, hogy egy hiba hardveres eredetű e. A hiba pontos diagnosztizálása érdekében elszállítom a gépet és diagnosztikai eszközökkel, illetve cserealkatrészekkel tesztelem a gép működését. Hardverhiba esetén tanácsot adok, hogy javítható e az alkatrész, illetve megéri e javítani. Amennyiben csere szükséges, beszerzem az eszközt és elvégzem a cserét.

A képen egy alaplap látható, mellette néhány kondenzátor, egy forrasztóállomás és forrasztóón.A képen egy laptop látható, aminek le van véve a burkolata.

Javítás helyben: 3000 Ft/óra
Ha a hiba olyan jellegű, hogy a munka több óra hosszát vesz igénybe, de Ön ettől függetlenül végig nyomon szeretné követni a javítást, akkor vállalom, hogy óradíjért helyben dolgozom.